فِستیوالِ سلامتیِ گُلِ محمّدی

تولید، فرآوری و بسته بندی انواع جوانه های گیاهی خوراکی

فِستیوالِ سلامتیِ گُلِ محمّدی

تولید، فرآوری و بسته بندی انواع جوانه های گیاهی خوراکی

گامی در راستای کمک به سلامت جامعه، با تولید و مصرف مواد غذایی سالم و طبیعی

- در جمع آوری محتوای این وبلاگ از منابع موثق داخلی و خارجی بهره گرفته شده است، خصوصا، دستورات پخت غذاهای جدید، از منابع خارجی استخراج و ترجمه شده اند، لذا ضمن حفظ حق مالکیت، لطفا با ما در نشر و اشاعه فرهنگ سلامت در جامعه همراه شوید -

بایگانی
آخرین نظرات

کیک جوانه

پنجشنبه, ۲۵ دی ۱۳۹۳، ۰۲:۰۹ ق.ظ

مواد لازم:

 شیر 3/4 فنجان

4 زرده تخم مرغ

4 سفیده تخم مرغ / به خوبی زده شده و پف کرده

1 قاشق غذاخوری عسل ( در صورت علاقه به طعم شیرین تر میتوان از مقدار بیشتری عسل و یا از شکر استفاده کرد)

1 فنجان جوانه / (ترکیب جوانه ها)

1 فنجان آرد گندم

2 قاشق چایخوری بکینگ پودر

1/2 قاشق چایخوری نمک

2 قاشق غذاخوری آرد ذرت

1/4 فنجان روغن های گیاهی

 

 روش تهیه

جوانه ها را در غذا ساز یا مخلوط کن ریخته ، به تدریج شیر را به آن اضافه نموده ، آنقدر میزنیم تا نرم شود.زرده تخم مرغ را با روغن و عسل مخلوط میکنیم.  مواد خشک را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و ترکیب جوانه ها را به تدریج به آن می افزاییم و بهم میزنیم. مانند پخت کیک های دیگر مواد نباید به شدت مخلوط یا بیش از اندازه زده شوند در پایان سفیده تخم مرغ زده شده اضافه میگردد و مخلوط می کنیم به شکلی که پف آن نخوابد .کیک را در قالب چرب شده ریخته و در فر از پیش گرم شده طبخ میکنیم.

 

 

تصاویری که مشاهده میفرمایید از منابع خارجی استخراج شده اند؛ لذا از شما هنرمند عزیز تقاضا میکنیم، در صورت طبخ این کیک خوشمزه و سالم، عکس زیبای آن را برای ما ارسال کنید تا به اسم خود شما جایگزین تصاویر موجود گردند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی