کیک جوانه
مواد لازم:
شیر 3/4 فنجان
4 زرده تخم مرغ
4 سفیده تخم مرغ / به خوبی زده شده و پف کرده
1 قاشق غذاخوری عسل ( در صورت علاقه به طعم شیرین تر میتوان از مقدار بیشتری عسل و یا از شکر استفاده کرد)
1 فنجان جوانه / (ترکیب جوانه ها)
1 فنجان آرد گندم
2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری نمک
2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
1/4 فنجان روغن های گیاهی
روش تهیه
جوانه ها را در غذا ساز یا مخلوط کن ریخته ، به تدریج شیر را به آن اضافه نموده ، آنقدر میزنیم تا نرم شود.زرده تخم مرغ را با روغن و عسل مخلوط میکنیم. مواد خشک را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و ترکیب جوانه ها را به تدریج به آن می افزاییم و بهم میزنیم. مانند پخت کیک های دیگر مواد نباید به شدت مخلوط یا بیش از اندازه زده شوند در پایان سفیده تخم مرغ زده شده اضافه میگردد و مخلوط می کنیم به شکلی که پف آن نخوابد .کیک را در قالب چرب شده ریخته و در فر از پیش گرم شده طبخ میکنیم.
تصاویری که مشاهده میفرمایید از منابع خارجی استخراج شده اند؛ لذا از شما هنرمند عزیز تقاضا میکنیم، در صورت طبخ این کیک خوشمزه و سالم، عکس زیبای آن را برای ما ارسال کنید تا به اسم خود شما جایگزین تصاویر موجود گردند.