فِستیوالِ سلامتیِ گُلِ محمّدی

تولید، فرآوری و بسته بندی انواع جوانه های گیاهی خوراکی

فِستیوالِ سلامتیِ گُلِ محمّدی

تولید، فرآوری و بسته بندی انواع جوانه های گیاهی خوراکی

گامی در راستای کمک به سلامت جامعه، با تولید و مصرف مواد غذایی سالم و طبیعی

- در جمع آوری محتوای این وبلاگ از منابع موثق داخلی و خارجی بهره گرفته شده است، خصوصا، دستورات پخت غذاهای جدید، از منابع خارجی استخراج و ترجمه شده اند، لذا ضمن حفظ حق مالکیت، لطفا با ما در نشر و اشاعه فرهنگ سلامت در جامعه همراه شوید -

بایگانی
آخرین نظرات

ماکارونی جوانه

جمعه, ۲۶ دی ۱۳۹۳، ۰۲:۳۵ ق.ظ

 مواد لازم

 ماکارونی/ ۴۰۰گرم

مخلوط انواع جوانه ( ماش، عدس، شبدر، یونجه، گندم، جو و نخود) / 300 گرم

 قارچ/200گرم
 پیاز/ ۱عددبزرگ
فلفل دلمه ای/ ۱عدد
 سیر/ ۱-۲حبه


 گوجه فرنگی/ ۲عدد
 رب گوجه/ ۱قاشق غذاخوری
 سیب زمینی/ ۱-۲ عدد
 نمک، فلفل و زردچوبه/ به مقدار دلخواه
روغن/ یک سوم پیمانه


روش تهیه

پیازو فلفل دلمه ای را خلال کنید. گوجه ها را نصف کرده پس از درآودن هسته آنها را خلال کنید. قارچها رابه ورقه های ۲-۳ میلیمتری خرد کنید. سپس در ماهیتابه مناسبی نصف روغن را ریخته ابتدا پیاز و سپس به ترتیب فلفل دلمه ای،سیرخردشده، قارچ و رب گوجه را در آن تفت داده و گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده، کمی آب بریزید تا سس غلیظی مواد را دربرگیرد .پس از جا افتادن سس،  تمامی جوانه ها را به آن افزوده و مدت 3 تا 5 دقیقه حرارت داده و سپس شعله را خاموش کنید.ماکارونی را ۱۰ دقیقه در آب جوش و نمک جوشانده آبکش کنید. کف قابلمه مناسبی را روغن ریخته و با سیب زمینی حلقه شده بپوشانید.سپس ماکارونی و مواد تهیه شده را لایه لایه ریخته و آن را ۳۰دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.

 

آشپزهای عزیز و سلامت مدار، در صورت تهیه این پاستای خوش طعم، عکس زیبای آن را برای ما ارسال کنید تا با نام خودتان در وبلاگ قرار دهیم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی