ماکارونی جوانه
مواد لازم
ماکارونی/ ۴۰۰گرم
مخلوط انواع جوانه ( ماش، عدس، شبدر، یونجه، گندم، جو و نخود) / 300 گرم
قارچ/200گرم
پیاز/ ۱عددبزرگ
فلفل دلمه ای/ ۱عدد
سیر/ ۱-۲حبه
گوجه فرنگی/ ۲عدد
رب گوجه/ ۱قاشق غذاخوری
سیب زمینی/ ۱-۲ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه/ به مقدار دلخواه
روغن/ یک سوم پیمانه
روش تهیه
پیازو فلفل دلمه ای را خلال کنید. گوجه ها را نصف کرده پس از درآودن هسته آنها را خلال کنید. قارچها رابه ورقه های ۲-۳ میلیمتری خرد کنید. سپس در ماهیتابه مناسبی نصف روغن را ریخته ابتدا پیاز و سپس به ترتیب فلفل دلمه ای،سیرخردشده، قارچ و رب گوجه را در آن تفت داده و گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده، کمی آب بریزید تا سس غلیظی مواد را دربرگیرد .پس از جا افتادن سس، تمامی جوانه ها را به آن افزوده و مدت 3 تا 5 دقیقه حرارت داده و سپس شعله را خاموش کنید.ماکارونی را ۱۰ دقیقه در آب جوش و نمک جوشانده آبکش کنید. کف قابلمه مناسبی را روغن ریخته و با سیب زمینی حلقه شده بپوشانید.سپس ماکارونی و مواد تهیه شده را لایه لایه ریخته و آن را ۳۰دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.
آشپزهای عزیز و سلامت مدار، در صورت تهیه این پاستای خوش طعم، عکس زیبای آن را برای ما ارسال کنید تا با نام خودتان در وبلاگ قرار دهیم.