فِستیوالِ سلامتیِ گُلِ محمّدی

تولید، فرآوری و بسته بندی انواع جوانه های گیاهی خوراکی

فِستیوالِ سلامتیِ گُلِ محمّدی

تولید، فرآوری و بسته بندی انواع جوانه های گیاهی خوراکی

گامی در راستای کمک به سلامت جامعه، با تولید و مصرف مواد غذایی سالم و طبیعی

- در جمع آوری محتوای این وبلاگ از منابع موثق داخلی و خارجی بهره گرفته شده است، خصوصا، دستورات پخت غذاهای جدید، از منابع خارجی استخراج و ترجمه شده اند، لذا ضمن حفظ حق مالکیت، لطفا با ما در نشر و اشاعه فرهنگ سلامت در جامعه همراه شوید -

بایگانی
آخرین نظرات

اسنک مخلوط جوانه گندم، جوانه نخود و سیب زمینی

چهارشنبه, ۲۲ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۴۵ ق.ظ

مواد لازم:

نان لواش

مخلوطی از سبزیجات دلخواه ترجیحاً تازه ( از قبیل : نعناع ،جعفری ،اسفناج ..)

جوانه نخود 2 فنجان

1 و 1/2 فنجان جوانه گندم

2 فنجان سیب زمینی

یک عدد هویج متوسط

3 یا 4 برگ کلم

مقداری نمک دریا ، فلفل سیاه ، جوز هندی ، پودر سیر و دیگر ادویه جات دلخواه

روش تهیه

جوانه گندم و جوانه نخود را با مقدار کمی آب پخته و آنها را در ظرفی می ریزیم . ( میتوان به جای پختن ، آنها را بخار پز نمود که همچنین باعث حفظ بیشتر خواص آنان می گردد).سیب زمینی ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه بخار پز میکنیم (در صورت عدم داشتن دستگاه بخار پز میتوان موادی را که قصد بخار پز کردنشان را دارید در آبکش فلزی قرار داده دربی متناسب با آن رویش گذاشته و آن را بر روی قابلمه ای از آب قرار داده و قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید.)؛ تا آنجا که نرم شده و چنگال در آنها فرو رود اما له نشوند. پس از آن ، آنها را نگینی خرد کرده و به جوانه نخود و گندم پخته شده در ظرف اضافه می کنیم. در ادامه برگهای کلم و هویج را نیز بخار پز می کنیم تا نرم شوند ، میزان نرم شدن آنها بسته به سلیقه شما خواهد بود اما از له شدن بیش از حد آنها خودداری کنید. سپس آنها را خرد کرده به مواد اضافه می کنیم. مخلوط سبزیجات را خرد نموده به همراه نمک و ادویه جات به مواد افزوده و خوب مخلوط میکنیم. نانهای لواش را در ابعاد دلخواه برش داده و به شکل ساندویچ یا در فرم سمبوسه مواد را در داخل آنها قرار داده؛ با مقداری روغن روی نانها را چرب می کنیم و لقمه ها را در فر به مدت 10 تا 15 دقیقه با حرارت ملایم قرار می دهیم.هنگامی که مقداری روی نانها برشته شد اسنک ما آماده است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی