سالاد جوانه عدس
سه شنبه, ۲۱ بهمن ۱۳۹۳، ۰۲:۱۸ ق.ظ
مواد لازم:
1 فنجان جوانه عدس
1 گوجه فرنگی / خرد شده
5 برگ کاهوی /خرد شده
1/2 فنجان جعفری /خرد شده
1/4 فنجان سس مایونز
2 قاشق سس گوجه فرنگی
2 قاشق روغن زیتون
اندکی پیاز خرد شده
نمک + فلفل و پودر کاری به سلیقه
روش تهیه
جوانه های عدس را ظرف مورد نظر بریزید و کاهو و گوجه را در آن خرد کنید . پیاز و جعفری خرد شده را به آنها اضافه کنید . در پایان رو غن زیتون ،سس گوجه و مایونز و نمک ، فلفل و پودر کاری را اضافه کرده ، مخلوط می نمایید . برای این سالاد میتوانید از چاشنی های دیگری نیز بسته به ذائقه خود استفاده نمایید.
دوستان عزیز، لطفا اگر این سالاد را تهیه کرده اند، عکس زیبای آن را برای ما ارسال کنند تا آن را در وبلاگ با نام خودشان قرار دهیم.