سالاد جوانه نخود
چهارشنبه, ۲۲ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۰۹ ق.ظ
مواد لازم:
1 و 1/4 فنجان جوانه نخود
1/4 فنجان جعفری/ ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری پیاز/ ریز خرد شده
2 حبه سیر/ خرد کرده
روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
نمک دریا و فلفل سیاه / مقداری
روش تهیه
جوانه های نخود را به مدت 5 تا 10 دقیقه بخار پز کرده و در ظرف مورد نظر بریزید . حبه های سیر را که از قبل خرد کرده اید و یا در صورت تمایل له کرده اید به همراه پیاز و جعفری خرد شده به آنها اضافه کنید . در پایان رو غن زیتون ، چاشنی آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه کرده ، مخلوط می نمایید . برای این سالاد ساده اما خوشمزه و زیبا میتوانید از چاشنی های دیگری نیز بسته به ذائقه خود استفاده نمایید.
دوستان عزیز در صورتی که در خانه این سالاد را تهیه کرده اند، از آن عکس زیبایی بگیرند تا آن را در وبلاگ با نام خودشان انتشار دهیم.