فِستیوالِ سلامتیِ گُلِ محمّدی

تولید، فرآوری و بسته بندی انواع جوانه های گیاهی خوراکی

فِستیوالِ سلامتیِ گُلِ محمّدی

تولید، فرآوری و بسته بندی انواع جوانه های گیاهی خوراکی

گامی در راستای کمک به سلامت جامعه، با تولید و مصرف مواد غذایی سالم و طبیعی

- در جمع آوری محتوای این وبلاگ از منابع موثق داخلی و خارجی بهره گرفته شده است، خصوصا، دستورات پخت غذاهای جدید، از منابع خارجی استخراج و ترجمه شده اند، لذا ضمن حفظ حق مالکیت، لطفا با ما در نشر و اشاعه فرهنگ سلامت در جامعه همراه شوید -

بایگانی
آخرین نظرات

خورشت جوانه ماش

پنجشنبه, ۲۵ دی ۱۳۹۳، ۰۲:۳۴ ق.ظ

مواد لازم:

2 قاشق روغن

2 فنجان جوانه ماش

1فنجان پیاز / خرد شده

2حبه سیر/ خرد شده

مقداری گوشت گوسفندی ، بوقلمون یا مرغ (مرغ یا مقداری گوشت را با پیاز تفت داده شده و مقداری آب می پزیم و مواد دیگر را به آنها اضافه میکنیم)

1فنجان فلفل دلمه ای و قارچ / خرد شده

2یا بیشتر قاشق چایخوری پودر کاری

1/4قاشق چایخوری فلفل هندی

1  قاشق چایخوری سس سویا(اختیاری)

نمک

آرد ذرت / مقداری و یا چند تکه سیب زمینی (جهت قوام)

 

روش تهیه

در قابلمه ای با مقداری روغن پیازها را تفت داده گوشت را به آن اضافه کرده با مقداری نمک و ادویه و سیر می گزاریم بپزد . پس از پخت ، فلفل دلمه ای را اضافه کرده ، پس از اینکه مقداری نرم شد جوانه های ماش و سس سویا را افزوده اجازه می دهیم کمی پخته شود . اگر احساس کردیم کمی خورشتمان آبکی است با افزودن چند تکه سیب زمینی پخته یا کمی آرد ذرت اجازه میدهیم کمی غلیظ شود. در پایان قارچ ها را ریخته و پس از چند جوش کوچک  زدن خورشت آماده است. میتوان آن را به صورت خوراک با نان و یا به همراه برنج استفاده نمود.

 

از شما دعوت میکنیم، پس از طبخ این غذا، عکس زیبای آن را برای ما ارسال کنید تا به نام آشپز آن جایگزین تصویر موجود گردد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی