خورشت جوانه ماش
مواد لازم:
2 قاشق روغن
2 فنجان جوانه ماش
1فنجان پیاز / خرد شده
2حبه سیر/ خرد شده
مقداری گوشت گوسفندی ، بوقلمون یا مرغ (مرغ یا مقداری گوشت را با پیاز تفت داده شده و مقداری آب می پزیم و مواد دیگر را به آنها اضافه میکنیم)
1فنجان فلفل دلمه ای و قارچ / خرد شده
2یا بیشتر قاشق چایخوری پودر کاری
1/4قاشق چایخوری فلفل هندی
1 قاشق چایخوری سس سویا(اختیاری)
نمک
آرد ذرت / مقداری و یا چند تکه سیب زمینی (جهت قوام)
روش تهیه
در قابلمه ای با مقداری روغن پیازها را تفت داده گوشت را به آن اضافه کرده با مقداری نمک و ادویه و سیر می گزاریم بپزد . پس از پخت ، فلفل دلمه ای را اضافه کرده ، پس از اینکه مقداری نرم شد جوانه های ماش و سس سویا را افزوده اجازه می دهیم کمی پخته شود . اگر احساس کردیم کمی خورشتمان آبکی است با افزودن چند تکه سیب زمینی پخته یا کمی آرد ذرت اجازه میدهیم کمی غلیظ شود. در پایان قارچ ها را ریخته و پس از چند جوش کوچک زدن خورشت آماده است. میتوان آن را به صورت خوراک با نان و یا به همراه برنج استفاده نمود.
از شما دعوت میکنیم، پس از طبخ این غذا، عکس زیبای آن را برای ما ارسال کنید تا به نام آشپز آن جایگزین تصویر موجود گردد.