پیشنهادهایی برای مصرف انواع جوانه های خوراکی
پنجشنبه, ۲۵ دی ۱۳۹۳، ۰۱:۰۲ ق.ظ
1-جوانههای متفاوت را میتوان باهم مخلوط کرده با کمی روغن زیتون، آبلیمو یا نارنج، با کمی سس یا ماست مستقیما مصرف نمایید.

.jpg)
2-جوانه سویا، جوانه گندم و جوانه عدس را با کمی لیمو ترش، نمک، روغن گردو یا زیتون، یک پیاز کوچک خام ریز شده، مخلوط کرده و سپس سرو کنید.
3-گوجه فرنگی، سیر، جعفری و جوانه عدس؛ ترکیب خوش طعمی به شمار میرود. گوجه فرنگی، جعفری، ریحان، پیاز، جوانه شنبلیله خرد شده و مخلوط شده در صورت تمایل همراه با تکههای کوچک پنیر، روغن زیتون و آبلیمو به عنوان یک سالاد مقوی در نظر گرفته میشود.
4- جوانه گندم، بصورت مخلوط با نان و پنیر؛ مخلوط بسیار مناسبی برای صبحانه بخصوص کودکان، افراد بیمار یا در زمان نقاهت، خانمهای حامله و افراد مسن بشمار میرود.
5-انواع مختلف جوانهها را میتوان با هم ترکیب کرده، با یک تا دو عدد تخم مرغ و مقداری آرد، یک کوکوی جوانۀ بسیار زیبا، خوشمزه و بسیار مقوی تهیه نمود.
6- جوانه گندم، عدس، شبدر یا یونجه را میتوان به تنهایی یا مخلوط با هم، داخل ماست یا کنار انواع خورشت سرو کرد.
7-یک قاشق غذاخوری جوانه گندم را داخل لیوان ریخته، روی آن شیر داغ بریزید و بگذارید تا کمی خنک (قابل نوشیدن) شود. این مورد برای صبحانه یک وعدۀ غذایی بسیار مقوی، خوشمزه و بسیار کامل خواهد بود.
8-آووکادو از وسط نصف شده که با جوانه گندم پر شده است و همراه کمی روغن و سیر له شده، ایدۀ مناسبی است که در میهمانیها میتوان به کار برد.
9-مقداری خیار را بصورت برشهای نازک تهیه کرده و با مخلوطی از فلفل دلمهای قرمز، کاهو، گوجه فرنگی ریز شده و مخلوطی از انواع جوانهها به همراه چند تکه آووکادو؛ یک سالاد تک تفره بسیار زیبا و مقوی تهیه کنید.

10-جوانه هویج، زیره سیاه و برخی جوانههای دیگر طعم تند و یا تلخ دارند. بنابراین بهتر است آنها همراه با جوانههایی مثل شبدر یا یونجه که طعم خنثی دارند یا جوانه گندم که طعمی شیرین دارد استفاده شوند.
11-جوانهها را میتوان قبل از سرو سوپ، داخل آن ریخت و به منظور استفاده کمتر از نمک، از جوانه شنبلیله یا تربچه که پرمزه هستند استفاده نمود.
12-جوانهها را در مخلوط کن ریخته و مخلوط بدست آمده را در غذاهای متفاوت استفاده کنید. در املتها، آبمیوه، آب سبزیجات یا آب علوفه؛ جوانهها طعم و خواص خود را آشکار میکنند.
13-مقداری به اندازه 5-4 قاشق غذاخوری از جوانه گندم را داخل مخلوط کن ریخته و مخلوط کرم مانند بدست آمده را میتوانید با نان بعنوان بخشی از صبحانه مصرف نمایید. همچنین میتوانید کرم بدست آمده را بصورت مستقیم روی پوست دست یا صورت قرار دهید. بعد از مدت 15-10 دقیقه، پوست خود را با آب ولرم بشویید. این عمل بعد از یک هفته تاثیر قابل ملاحظهای بر روی شادابی و برطرف کردن جوشها و چین و چروک صورت شما خواهد داشت.
14-انواع جوانهها را میتوانید داخل ماست بریزید و با/بدون اضافه کردن کمی نعناع میل کنید یا به انواع سالاد کاهو و کلم و یا سالاد شیرازی اضافه کرده و میل نمایید.
15-میتوانید جوانهها را با انواع ساندویچ، برگرها و حتی برای خوشمزه شدن در داخل بستنی از آنها استفاده کنید.
16-هویج را بصورت رنده شده درآورید (یا بصورت نوارهای نازک رنده کنید) سپس با مقادیر دلخواه از جوانههای مختلف مانند گندم، شبدر، یونجه و... مخلوط کرده، با کمی آبلیمو و در صورت تمایل روغن زیتون یا روغن هسته انگور میل کنید.
17- جوانه گندم یا شبدر یا ماش در کنار غذاهای دریایی مانند ماهی و میگو با مقداری آبلیمو و کمی روغن زیتون، طعم بسیار عالی به خوراک اصلی خواهد داد.
18-کلم قرمز، کلم سفید، گوجه فرنگی، خیار و لبو را بصورت قطعات ریز درآورده و با مقادیر مختلفی از انواع جوانهها ترکیب کنید. سالادی بسیار زیبا، مقوی و خوشمزهای نوش جان کنید.
19-ماکارونی را به همراه برشهای باریک فلفل دلمهای سبز، قرمز و زرد مخلوط کرده، با جوانۀ سویا و مقداری روغن زیتون و کمی سس کچاپ میل کنید.

20-بر روی بیسکویت مقداری پنیر بمالید یا از پنیر خرد شده استفاده کنید. مقداری از جوانه شبدر، یونجه و گندم را روی آن بریزید. سپس یک بیسکویت دیگر بر روی آن قرار دهید. خوراک میان وعدۀ بسیار مقوی و جذابی برای کودکان بدست خواهد آمد. به جای پنیر، از ماست چکیده هم میتوانید استفاده کنید.

21-ترکیبی از جوانههای گندم، ماش، عدس و... را بصورت یکنواخت بر روی یکدیگر قرار دهید. یک تخم مرغ را بصورت نیمرو درآورده و بر روی این مخلوط قرار دهید. با مقداری روغن زیتون و کمی جوانه و چند نان تست، میل کنید.
22-جوانههای ماش را به همراه کاهو، گوجه فرنگی، خیار و کلم بروکلی با مقداری آبلیمو و روغن زیتون مخلوط کرده؛ بر روی آنها چند برش تخم مرغ پخته شده قرار دهید و با مقدار کمی پودر فلفل سیاه، مزه دار کرده و بعنوان میان وعده یا سالاد با خوراکی سبک سرو نمایید.
23-مقداری پنیر یا کره را بر روی چند برش نان تست بمالید و با مخلوطی از جوانههای نخود، لوبیا، ماش، یونجه، شبدر، عدس، چغندر و... با تزئین تربچۀ برش خورده سرو نمایید.
24-ترکیبی از جوانههایی مانند لوبیا، سویا، گندم، عدس و ماش را با مقدار کمی آبلیمو ترکیب کرده، داخل بشقاب ریخته و بر روی آن ماکارونی رشتهای یا شکل دار یا اسپاگتی بریزید و سرو نمایید.
25-نان لواش را با مقداری روغن زیتون یا کره تفت دهید. با رشتههای نازک برش خوردۀ هویج، مقداری از جوانه لوبیا، سویا و... به همراه مقداری ماست چکیده سرو نمایید.
26-جوانههای سویا به همراه تکههایی از خیار، برشهای نازکی از هویج، کاهوی ریز شده به همراه مقداری روغن زیتون و کمی آبلیمو با هم ترکیب کرده و با مقداری کنجد تزیین نمایید.

27- روی نان تست مقداری استیک گوشت با چند تکه گوجه فرنگی به همراه جوانههای ماش سرو نمایید.
28- جوانه گندم، ماش، سویا یا سایر جوانهها را به همراه یک ساندویج ساده کالباس میل نمایید.

29-یک نیمرو تهیه کرده. بر روی آن مقداری تره، پیازچه یا جعفری خرد نمایید. چند عدد برشتوک (کورن فلکس) بریزید و با مقداری جوانه یونجه یا شاهی سرو نمایید.
30- یک ظرف ماکارونی تهیه نموده و روی آن را به ردیفی از جوانه یونجه و ماش تزئین نمایید.
31-بر روی تکههای نان تست شده، مقداری ماست چکیده مخلوط شده با تکههای ریز جعفری و پیازچه بمالید و روی آن را با جوانه آفتابگردان تزئین نموده، میل نمایید.
32- برگهای کرفس برش خورده به همراه کاهوی ریز شده با مخلوطی از انواع جوانهها به همراه چند برش تخم مرغ و ذرت پخته شده، یک میان وعده بسیار زیبا و مقوی است.
33- برشهایی از فلفل دلمهای قرمز، مقداری ماست چکیده به همراه جوانههای عدس و لوبیا با پنیر خشک خرد شده، مخلوط کرده و میل نمایید.
34- مقداری گوشت چرخ شدۀ بره را تفت داده با رب و نمک و فلفل آنرا شبیه مایه ماکارونی درآورده، بر روی مقداری زیادی از ترکیب جوانههای ماش، عدس، لوبیا قرار دهید و بر روی آنها تعدادی برگ کرفس قرار داده و با مقداری نان خشک کنجدی میل نمایید.
35-مقداری از جوانه عدس به همراه برشهای نازک هویج، مقداری جعفری با کمی روغن زیتون و آبلیمو سرو نمایید.

36- یک کاسه از جوانه ماش را تهیه کرده و بر روی آن مقداری آبلیموی تازه بریزید و بدون افزودن مورد دیگری با چنگال میل نمایید.
37-یک سالاد گوجه و خیار با تکههایی از لبو و ریحان را مخلوط کرده و با کمی آبلیمو و جوانه عدس میل نمایید.
38- تکههای مساوی از پنیر و هندوانه را در یک بشقاب قرار دهید و با مقداری جوانه عدس و مغز آفتابگردان تزئین نموده، میل نمایید.
متاسفانه کار مطب وقت فراغت چندانی برایم نمیذاره که بتونم باهاتون در زمینه توزیع محصولات شما در مشهد فعالیتی داشته باشم ولی خوشحال میشم که اگر تونستید فعالیت تون رو گسترش بدید حتما اطلاع رسانی بفرمایید که از مشتریاتون بشیم.
راجع به پرسشتون از نام رشته ادیو لوژی هست همون صدا شناسی و نام فارسی شو شنوایی شناسی گذاشتن. رشته ای دانشگاهی که در سه سطح کارشناسی و ارشد و دکترای تخصصی در چند داشنگاه برتر علوم پزشکی از حدود 40 سال پیش فعالیت دارد. فارغ التحصیلاش در مراکز درمانی یا خصوصی مشغول به کار هستن که در زمینه ارزیابی شنوایی و تشخیص بیماری های سیستم شنوایی و گوش و ارزیابی های تعادل و سرگیجه فعالیت دارند. تجویز و تنظیم سمعک مناسب برای افراد کم شنوا نیز از کارهای اصلی همکاران در مطب های خصوصی شنوایی سنجی هست که فکر کنم در اصفهان حدود 30 تا از اونا فعالیت دارن.