فِستیوالِ سلامتیِ گُلِ محمّدی

تولید، فرآوری و بسته بندی انواع جوانه های گیاهی خوراکی

فِستیوالِ سلامتیِ گُلِ محمّدی

تولید، فرآوری و بسته بندی انواع جوانه های گیاهی خوراکی

گامی در راستای کمک به سلامت جامعه، با تولید و مصرف مواد غذایی سالم و طبیعی

- در جمع آوری محتوای این وبلاگ از منابع موثق داخلی و خارجی بهره گرفته شده است، خصوصا، دستورات پخت غذاهای جدید، از منابع خارجی استخراج و ترجمه شده اند، لذا ضمن حفظ حق مالکیت، لطفا با ما در نشر و اشاعه فرهنگ سلامت در جامعه همراه شوید -

بایگانی
آخرین نظرات

هوموس جوانه (نوعی سس)

پنجشنبه, ۲۵ دی ۱۳۹۳، ۰۱:۳۹ ق.ظ

 مواد لازم

1 فنجان مخلوط انواع  جوانه ( ماش ، عدس ، شبدر ، یونجه ، گندم ، جو و نخود)

1 قاشق غذاخوری ارده

1 قاشق غذاخوری. آب لیمو

1 قاشق چایخوری. روغن زیتون

میخک (به مقدار دلخواه)

1 قاشق چایخوری. زیره سبز

1/2 قاشق چایخوری نمک

1/2 قاشق چایخوری فلفل

روش تهیه

 

تمامی مواد را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته و به صورت خمیر یک دست در می آوریم.

 میتوان این ترکیب را با انواع نان و به عنوان سس برای انواع سالاد استفاده نمود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

از آنجایی که تصاویری که مشاهده میفرمایید از منابع دیگر و خارجی استخراج شده اند؛ لذا درخواست میکنیم، در صورت تهیه این سس عالی و مقوی، تصویر زیبایی از آن برداشت کرده، آن را برای ما ارسال کنید تا بهترین عکس های دریافتی را با ذکر نام آشپز هنرمند آن، جایگزین تصاویر موجود کنیم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی