هوموس جوانه (نوعی سس)
پنجشنبه, ۲۵ دی ۱۳۹۳، ۰۱:۳۹ ق.ظ
1 فنجان مخلوط انواع جوانه ( ماش ، عدس ، شبدر ، یونجه ، گندم ، جو و نخود)
1 قاشق غذاخوری ارده
1 قاشق غذاخوری. آب لیمو
1 قاشق چایخوری. روغن زیتون
میخک (به مقدار دلخواه)
1 قاشق چایخوری. زیره سبز
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل
روش تهیه
تمامی مواد را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته و به صورت خمیر یک دست در می آوریم.
میتوان این ترکیب را با انواع نان و به عنوان سس برای انواع سالاد استفاده نمود.
از آنجایی که تصاویری که مشاهده میفرمایید از منابع دیگر و خارجی استخراج شده اند؛ لذا درخواست میکنیم، در صورت تهیه این سس عالی و مقوی، تصویر زیبایی از آن برداشت کرده، آن را برای ما ارسال کنید تا بهترین عکس های دریافتی را با ذکر نام آشپز هنرمند آن، جایگزین تصاویر موجود کنیم.